Anasayfa Haberler Duyurular İletişim Düğün -Sünnet Takvimi Ziyaretçi Defteri Arama 4 Mayıs 2024 Cumartesi 
 
DİRLİK BİRLİKTEDİR.
İstek, Şikayet ve Öneri Bildiriminde Bulunmak için tıklayınız...
Hata Bildiriminde Bulunmak için tıklayınız...
Çayırpınar Köyü
 Köyümüz
 Yer isimleri
Köyde Sülaleler
Muhtarlarımız
Esnaflarımız
Mezunlarımız
Şehitlerimiz
Sanal Mezarlık
Ziyaretçi Defteri
Cep MESAJ Sistemi
Sizden Gelenler
Anılar
Şiirler
Sizin İçin Seçtik
Dernekler
Ankara
Çankırı
İstanbul
Dernek Tüzüğü
18.191.239.123
0
19
558
359
20586
1871423 / 2591929
 
Veli Bilgilendirme Sistemi
 
HABER : BİLGİLENDİRME TOPLANTISINDAN NOTLAR 17.01.2012 
2011 yılı değerlendirme toplantısı 14.01.2012 Cumartesi günü derneğimizde yapıldı. 09.01.2012 Pazartesi günü yönetim ve denetim kurulu üyelerimizin bir araya geldiği toplantının müteakibinde İstanbul ve Ankara’da bulunan yöneticilerimizle de hafta içerisinde çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunulmuştur. 14.01.2012 

Cumartesi günü de Köy muhtarımız ve azaları yönetimimizce ziyaret edilmiştir. Dernek harcamaları konusunda muhtar ve azalara nezaketen bilgi verilmiştir. Aynı nezaket çerçevesinde muhtarlığın gelirleri ve giderleri de muhtar ve azalarca dernek yönetimine bilgi amaçlı sunulmuştur. ( Kanalizasyon dökümleri, cami için elektrik faturası dökümleri, güzün toplanan ekin dökümleri, hurda satışı –demir ve tanker satışı , köyümüz arazisinde otlayan küçükbaş hayvanlara ait ağıl kirası-iki kişi,diğer bağışlar… ) Karşılıklı bilgilendirmenin köyümüzün geleceği açısından faydalı olduğu dernek yönetimince ve muhtarlıkça dile getirilmiştir. Karşılıklı soru cevap şeklinde yapılan değerlendirme de her iki tarafta da yanlış anlaşılmaya mahal verecek bir durumun olmadığı görülmüştür. 14.01.2012 Pazartesi günü akşam sat 07:00’de yapılan değerlendirme toplantısında katılımcılara derneğimizin harcamaları ve gelirleri hakkında geniş kapsamlı görsel olarak bilgi verilmiştir. Bu yıl derneğimizde herkesin incelemesine imkan tanınan klasörde de bütün gelir ve giderlerin (şenlik dahil) açıklandığı vurgulandı. İsteyen kardeşlerimizin bu klasörü rahatlıkla inceleyebilecekleri vurgulandı. Aidatını ya da bağışını burada yazılı olarak bulamayan kardeşlerimizin dernek yönetimini aramak suretiyle her zaman bilgi alabileceği vurgulandı. Şeffaflık anlayışının her zaman derneğimizde hakim olması gerektiği vurgulandı. Gelirlerde banka ödemelerine makbuza gerek bulunmadığı için ayrıca makbuz kesilmediği, fakat elden yapılan tüm ödemelere ilişkin dönem içerisinde makbuz kesildiği belirtildi. Makbuzlarınızı dernek yönetimimizden alabilirsiniz. (Ankara ve İstanbul’a ait makbuzlar ilgili başkanlara ulaştırılacaktır. Başkanlarımız bu konuda bilgilendirilmişlerdir.) Klasörde elden ve bankadan yapılan ödemeler ayrı ayrı belirtilmiştir. Banka dökümleri de yine klasör ekinde mevcuttur.
Toplantıda köy muhtarlığının gelir ve giderleri konusunda da katılımcılara muhtarlıktan alınan bilgiler doğrultusunda detaylı bilgiler sunulmuştur.
İstanbul yönetimince bağışlanan 200 dolar (3.100,00 TL ), Şenlik için İstanbul (1920 - 100 yakıt = 1820 ) 1.820,00 TL, Şenlik için Ankara 810,00 TL ve Şenlik için Çankırı’dan 4.450,00 TL paranın derneğimize aktarıldığı vurgulandı. Ayrıca şahsi bilgilendirme SMS isteği ile İstanbul’dan 175,00 TL derneğe bağışta bulunulduğu hatırlatıldı. Caminin tadilatında bir camda benim katkım olsun diyen kardeşlerimize, isminin verilmesini istemeyen 5.000,00 TL’lik katkı sahibine ayrı ayrı teşekkür edildi.

Dernek aidatları, bağışlar ve giderlerin izahı sonrasında 01.01.2012 tarihi itibariyle derneğimiz kasasında ve banka hesaplarında TOPLAM 9.825,96 TL olduğu belirtildi. Gerek muhtarlık gerekse dernek hesapları konusunda ve derneğin işleyişi ile ilgili konularda yöneltilen sorulara ilgililerce cevaplar verildi.

DERNEĞİMİZ TOPLANTISINDA DİLEĞETİRİLEN KONULAR VE ALINAN KARARLAR
1. Bu sene yapılan istişarelerin sonucu Festival yapılmayacaktır. Alternatif olarak 30 Haziran / 1 Temmuz 2012 tarihinde Çanakkale- Bursa Gezisi düzenlenmesi kararlaştırıldı. İstanbul –Ankara ve Çankırı katılımlı)
2. 05/06 Mayıs 20120 tarihinde yağmur duasına çıkılması kararlaştırıldı.
3. Kış ayı boyunca her cuma akşamı yatsı namazından sonra dernekte toplanılarak sohbet yapılacaktır. (Sohbetlerde zaman zaman çiğ köfte , çekme helvası, pekmezli pıhtı v.b. yapılacaktır.)
4. Kanalizasyon ve elektrik dökümü katılımlarını ödemeyen kardeşlerimize mesajla bilgi verilmesi, aidatlar konusunda eksiği bulunanlara mesajla bilgi verilmesi. (Ocak 25’ten sonra)
5. İstanbul yönetiminin belirleyeceği bir gün kış ayı içerisinde köyümüz odasında bir hasbihal gecesi tertiplenecektir.
6. Kariyer günleri, odanın iç dizaynı, kurs programları gibi konularda çalışmaların yapılması kararlaştırıldı.
7. Köye dikilen ağaçların bakımı içim bahar ayında tekrar bir çalışmanın yapılması kararlaştırıldı.
8. Askere giden kardeşlerimiz için programların yapılması ( Askere gidecek kardeşlerimizin isimleri dernek yönetimine bildirilecek ve dernekte bir program icra edilecektir. İstanbul’dan örnek alınmış geliştirilmeye çalışılmaktadır.)
9. Kış sezonunda Ilgaz’a bir gezi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır.
10. Gençlerimizin katılımı olur ise bir yaran ekibi oluşturulmaya çalışılacaktır.
Katılımcılara 1995 yılına ait bir video izlettirilmek suretiyle hatıralar yad edildi. Yaşamlarını yitirenlere sabırlar dilenirken, yaşları ilerleyen kardeşlerimize ise tatlı bir sürpriz oldu. İyi niyet dilekleri ile toplantı sona erdi.

...............................................................................................................................................
Dernek yönetim kurulu ve denetim kurulu tarafından 09.01.2012 Pazartesi günü yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda alınan kararlar ve yapılacak faaliyetler hakkında üye ve gönüllülerimize bilgi verilmesi ile ilgili olarak 14.01.2012 Cumartesi günü saat 19:00’da derneğimizde genel değerlendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıya katılmanızı rica ederiz. ( Dernek Hesapları Hakkında bilgilendirme, Şenlik Konusunun Görüşülmesi, Yapılacak Faaliyetler, Organizasyonlar, Öneri ve Şikayetlerin alınması vb.) 
Bu haber 1019 kez okunmuştur.
Yorum yazabilmeniz için sisteme giriş yapmanız gerekir.
Toplam Yorum Sayısı : 2
 Fisiyingiller - Celalettin ÖZKAN 17.01.2012 10:06:01 
2011 Yılını Değerlendirme, 2012 yılında yapılacak iş ve çalışmaların planması amacıyla derneğimizde yapılan toplantıya katılan, katılamayan bütün köylülerimizin gönüllerinin bir olduğunu biliyorum. Çalışmalarından dolayı Çankırı Dernek Yönetimine, İstanbul Dernek Yönetimine, Ankara Dernek Yönetimine, Muhtarlığım İhtiyar Heyetine ve Canım Köylülerime Çok Teşekkür Ederim. Allah Birliğimizi Daim Eylesin.... Bizim Başka Çayırpınarımız yok....

Celalettin ÖZKAN
Çayırpınar Köyü Muhtarı 
 Hocâgil - Zafer ŞENTÜRK 14.01.2012 16:32:56 
istişare toplantınızın hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.niyet halis netice bereketli olur inşaallah... 
MEZUNLARIMIZ
Sizce Bu Kim ?
 
 
 
Şu anda sitede 1 kişi var.
Copyright © 2024 Çankırı Çayırpınar Köyü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Her Hakkı Saklıdır.
Sitedeki bilgi ve resimler resmi belge veya kanıt olarak kullanılamaz.
eposta: cayirpinar18@hotmail.com - cayirpinar18@gmail.com
Telefon : 0376 212 09 55 - 0541 818 70 05