Anasayfa Haberler Duyurular İletişim Düğün -Sünnet Takvimi Ziyaretçi Defteri Arama 2 Mayıs 2024 Perşembe 
 
DİRLİK BİRLİKTEDİR.
İstek, Şikayet ve Öneri Bildiriminde Bulunmak için tıklayınız...
Hata Bildiriminde Bulunmak için tıklayınız...
Çayırpınar Köyü
 Köyümüz
 Yer isimleri
Köyde Sülaleler
Muhtarlarımız
Esnaflarımız
Mezunlarımız
Şehitlerimiz
Sanal Mezarlık
Ziyaretçi Defteri
Cep MESAJ Sistemi
Sizden Gelenler
Anılar
Şiirler
Sizin İçin Seçtik
Dernekler
Ankara
Çankırı
İstanbul
Dernek Tüzüğü
18.188.152.162
0
84
352
153
20380
1871217 / 2591723
 
Veli Bilgilendirme Sistemi
 
HABER : AÇILIŞTAN NOTLAR 19.01.2011 
Çayırpınar Köyüne ait dernek yerinin açılışı 16.01.2011 Pazar günü üye ve gönüllülerimizin katılımı ile gerçekleşti. Açılışa İstanbul yönetimini temsilen altı arkadaşımız da katıldılar. Açılışta yapılan duanın ardından dernek yerinin kullanımı ile ilgili katılımcılara bilgi verildi. Açılışta birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. İstanbul yönetimi adına Yusuf GÜLŞEN kardeşimiz konuşmasında İstanbul’dan selam getirdiklerini, geçtiğimiz hafta yapılan toplantıda İstanbul’daki kardeşlerimizin Şenlik taleplerini katılımcılara iletti. Dernek başkanımız yaptığı konuşma da yapılan çalışmalarda 

gerek il içi, gerekse il dışındaki kardeşlerimizin gerek maddi gerekse manevi desteklerinden dolayı, ayrıca bu hizmetler de bedenen çalışan kardeşlerimize de ayrı ayrı teşekkür etti.

Katılımcılara söz hakkı tanındı.
Aşağıda belirtilen talepler katılımcılara sunuldu. Cenaze hizmetlerine erken başlanıldığını, bunun yerine köye yatırım yapılması yönündeki talep katılımcılara soruldu. Yapılan oylama da bu hizmetin devam etmesi kararlaştırıldı. Hizmetin detayları bir kez daha tekrarlandı. Aidat ödeyen kardeşlerimizin eş ve çocukları ile sınırlandırılan bu hizmetin torunları kapsamadığı vurgulandı.
Mezarlıkta yapılan pide ikramı gelen talep ve yapılan oylama ile bundan sonra yazın ve kışın köy odasında yapılması kararlaştırıldı. Baş sağlığı ise mezarlık çıkışında yapılacaktır.
Düğünlerde gezi sonrası pide ikramında ise kendi köyümüzün tercih edilmesi katılımcılara tavsiye edildi.
Düğünlerde 5 ya da 10 TL’lik hediye alan kardeşlerimizin bunun yerine zarf içerisinde para takmalarının daha uygun olacağı belirtildi. Düğün sahibi bu biriken paralarla bir eksiğini giderir görüşü benimsendi. Zira düğünden sonra aynı tür bir çok hediyenin israf edildiği belirtildi.
İstanbul’daki kardeşlerimizin Çankırı’da yapılan çalışmalara destek olarak kendi aralarında topladıkları 2.000 Dolar (3.100,00 TL) dernek yönetimine makbuz mukabilinde teslim edildi.
Derneğimizde oluşturulan kitaplıktan istenilen kitapların dernekte okunması katılımcılara önerildi. Ayrıca kitap bağışında bulunan Hamdi KAHRAMAN’a teşekkür edildi.
Şenlik çalışmalarında yükün hep aynı kardeşlerimizin üzerinde dönmesinden dolayı çekilen sıkıntılar dile getirildi. Maddi anlamda da çeşitli sıkıntıların çekildiği ifade edildi. Bu amaçla dernek yönetimlerine yardımcı olmak üzere aşağıda isimleri belirtilen kardeşlerimizin katılımı ile bir komite oluşturuldu. ŞENLİK KOMİTESİNDE İstanbul, Ankara ve Çankırı yönetimleri haricinde şenlikte yardımcı olmak üzere aşağıda isimleri belirtilen kardeşlerimiz seçilmişlerdir. (Kendi istekleri ile gönüllü olarak müracaat eden kardeşlerimize cesaretlerinden dolayı teşekkür edildi. Çalışmaları için ise zaman içerisindeki gayretlerine bakılarak festival günü teşekkür edilecektir.)

1. Turgut ÖZKAN
2. Mustafa GÜLŞEN
3. Mustafa ÖZKAN
4. Ali ÇORLU
5. Hasan ÖZTAŞ
6. Ömer GÖKMEN
7. A.Yunus ÖZKAN
8. Feridun GÜNEŞ
9. Adnan ÖZKAN
10. Hasan KAYGUSUZ
11. Ethem KORKMAZ
12. Ali Osman ÖZKAN
13. Kasım ŞENTÜRK
8. (Bahar Festivali) KÜLTÜR VE DAYANIŞMA FESTİVALİ ‘nin 3-4 Temmuz 2011 tarihinde yapılacağı katılımcılara duyuruldu.

1996 yılında köyümüzde düzenlenen mevlidi şerifin 14 yıl sonra ekranlarda katılımcılar tarafından izlenmesi duygusal anların yaşanmasına vesile oldu.
Program sonunda İstanbul yönetimince açılış için alınan pano dernek başkanımıza hediye edildi.
Dernek çalışmalarından duyulan memnuniyet dilekleri ile açılış programı sonlandırıldı.
 
Bu haber 1066 kez okunmuştur.
Yorum yazabilmeniz için sisteme giriş yapmanız gerekir.
Toplam Yorum Sayısı : 6
 Hocâgil - Şeref ŞENTÜRK 1/30/2011 12:13:20 AM 
Bir gün inşallah yüregin kadar zengin olursun... Yüregine bereket abimin 
 Hocâgil - Ömer ŞENTÜRK 1/28/2011 10:15:03 PM 
O mutlu açılış günü o kavuşmak istediğimiz yuvaya gelen,temsilci gönderen,katılmak isteyip mazereti nedeni ile katılamayan,gönlü birlik ve beraberlikten yana olan,maddi + manevi desteklerini esirgemeyen kardeşlerimize teşekkür ediyor,oturup sohbet eden hemşerilerimize rahatlıklar diliyorum.Yuva hepimizin,buyrrun gelin.... 
 Hatipgil - Ahmet YİLMAZ 1/27/2011 6:21:08 PM 
Dernek binamız tüm hemşerilerime hayırlı olsun 
 Hocâgil - Zeki ŞENTÜRK 1/25/2011 2:12:56 PM 
Hayırlı olsun ŞENLİK KOMİTESİNE başarılar dilerim 
 Hocâgil - Zekeriya ŞENTÜRK 1/23/2011 10:27:24 PM 
Dernek merkez ofisimizin hizmete girişine katılan bütüngönül dostlarına teşekkür ediyorum. Birlik Beraberliğimiz daim olması dileği ile kısa zaman içerisinde dernek hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet taşıabilir bilgisayar hediye etmeyi mavi bilgisayar adına kabul ve taahhüt ediyorum 
 Fisiyingiller - Turgut ÖZKAN 1/20/2011 11:40:26 AM 
Dernek binamızın hizmete girişine katılan bütün Çayırpınarlı dostlara teşekkür ediyorum. Birlik Beraberliğimiz daim olsun. 
MEZUNLARIMIZ
Sizce Bu Kim ?
 
 
 
Şu anda sitede 1 kişi var.
Copyright © 2024 Çankırı Çayırpınar Köyü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Her Hakkı Saklıdır.
Sitedeki bilgi ve resimler resmi belge veya kanıt olarak kullanılamaz.
eposta: cayirpinar18@hotmail.com - cayirpinar18@gmail.com
Telefon : 0376 212 09 55 - 0541 818 70 05