Anasayfa Haberler Duyurular İletişim Düğün -Sünnet Takvimi Ziyaretçi Defteri Arama 27 Nisan 2024 Cumartesi 
 
DİRLİK BİRLİKTEDİR.
İstek, Şikayet ve Öneri Bildiriminde Bulunmak için tıklayınız...
Hata Bildiriminde Bulunmak için tıklayınız...
Çayırpınar Köyü
 Köyümüz
 Yer isimleri
Köyde Sülaleler
Muhtarlarımız
Esnaflarımız
Mezunlarımız
Şehitlerimiz
Sanal Mezarlık
Ziyaretçi Defteri
Cep MESAJ Sistemi
Sizden Gelenler
Anılar
Şiirler
Sizin İçin Seçtik
Dernekler
Ankara
Çankırı
İstanbul
Dernek Tüzüğü
18.191.132.194
0
41
2123
3443
18733
1869570 / 2590076
 
Veli Bilgilendirme Sistemi
 
HABER : ÇAYIRPINAR KÖYÜ DERNEĞİ 10. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI 17.03.2013 
ÇAYIRPINAR KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 10. OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR. 17.03.2013/ Gündem maddeleri 1-Açılış ve Yoklama 2-Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı/ 3-Divan Heyetinin Oluşturulması/4-Yön. Kur. Faaliyet Raporunun Okunması / 

5-Denetim Kur. Faaliyet Raporunun Okunması/ 6-Yönetim ve Denetim Kurulu Raporlarının Genel kurulca İbrası// 7-Dernek Yönetim ve Denetim Kurullarının Seçimi / 8-Dilek ve Temenniler/ 9-Kapanış
1-Dernek yönetim kurulunun almış olduğu karar gereği 17.03.2010 Pazar günü saat:12:30’da derneğimiz merkezinde 10. Olağan Genel Kurul toplantısı için bira araya gelinmiştir. İstanbul, Ankara ve Çankırı’dan toplantıya katılan üyelere katılımlarından dolayı teşekkür edildi. Hazırun cetvelinden anlaşıldığı üzere 69 üyeden 46 üyenin toplantıya katıldığı ve yeterli çoğunluğun sağlandığı görülerek dernek tüzüğümüzün 7. maddesi gereği olağan genel kurul gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmiştir. Görüşme öncesi gündeme ilavelerin olup olmadığı soruldu. Gündem aynı şekilde kabul edildi.
2-Mustafa Kemal ATATÜRK , silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okunmuştur.
3-Divanın oluşturulması: Divan başkanlığına Muammer SAYGIN , Başkan yardımcılığına ise İsa EĞİLMEZ , yazmanlığa ise Ethem KORKMAZ oy çokluğu ile seçilmişlerdir. Dernek başkanımız Sayın Muammer ÖZTÜRK açılış konuşmasında bir önceki dönem başkanları ile katılımcılara teşekkür etti.
4-Gündemin dördüncü maddesi gereği Muammer ÖZTÜK tarafından Yön. Kur. Faaliyet raporu sesli olarak okundu. Üç yıllık çalışmalar hakkında bilgilerin aktarıldığı faaliyet raporunda, hoş görü ve anlayışla çalışmalara devam edileceği belirtildi.
5- Denetleme Kur Faaliyet Raporu İsa EĞİLMEZ tarafından okundu. Dernek üyelerine gelir ve gider hakkında açıklamalarda bulunuldu. 2013 yılına ait hesaplarda derneğimiz kasasında 17.867.23 TL’nin bulunduğu belirtildi Derneğin herhangi bir borcunun bulunmadığı , evrak ve kayıtların zamanında ve titizlikle tutulduğu belirtildi. Bağış ve aidatlar ile ilgili makbuzların kesildiği belirtildi.
6- Yönetim ve denetim kurulu raporları genel kurula ayrı ayrı ibra edildi. Kurul üyeleri oy çokluğu ile denetim ve faaliyet raporlarını ibra etmişlerdir.
7- Dernek Yönetim ve Denetim Kurullarının Seçimine geçildi: Divan ,7 asil, 7 yedek yönetim kurulu ile , 3 asil 3 yedek denetim kurulundan oluşacak seçim için yönetim ve denetim kuruluna aday olup olmadığı soruldu. Adaylar arasında gizli oylama, açık tasnif sonucuna göre aşağıda isimleri belirtilen üyeler ve aldığı oy oranları belirtilmiştir.
Ahmet ÇINAR (41 oy), Muammer ÖZTÜRK ( 40 Oy) , Fahrettin GÜNEŞ ( 30 Oy) Zeki ŞENTÜRK (32 Oy), M.Ali ÖZKAN (33 Oy), Ömer ŞENTÜRK (32 Oy),Ahmet YILMAZ, (38 Oy) ile Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine seçilmişlerdir.
Celal SİNMEZ ( 29 Oy) , Ferdun GÜNEŞ (24 Oy ), Ahmet YORULMAZ (24 Oy), Cemalettin MANTAR (23 Oy), Cevat SERT (21 Oy), İsmail Hakkı KARAKUŞ (20 Oy) , Adnan ÖZKAN (19 Oy) ile Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine seçilmişlerdir.
Ali ÇORLU ( 20 Oy), İsa EĞİLMEZ ( 19 Oy),Abdullah ÖZDEMİR ( 15 Oy) ile Denetim Kurulu asil üyeliklerine seçilmişlerdir.
Ali GÜLŞEN (13 Oy), Mehmet YORULMAZ ( 10 ), Hasan KAYGUSUZ (10 Oy), ile Denetim kurulu yedek üyeliğine seçilmişlerdir.
8-Dilek ve Temenniler:
Celalettin ÖZKAN : Yönetime seçilen kardeşlerimize başarılar diledi. Köy için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti. Ağaçlandırma çalışmalarının önümüzdeki haftalarda yapılacağını ifade etti.
Mustafa GÜNEŞ: Seçimlerin adaletli bir şekilde oy kullanmak suretiyle demokratik usullerle yapılmasının gençlerimize örnek olacağını ifade ettiler.
Turgut ÖZKAN: İl dışındaki kardeşlerimizin de gerek üye gerekse misafir olarak toplantıya iştirak etmelerinin mutluluk verici olduğunu ifade ettiler. Yapılan çalışmaların diğer dernek ve sivil toplum kuruluşlarına örnek olduğunu ifade ettiler. Derneğimiz dışındaki faaliyetlerin dernek yönetimimizce üyelerimize duyurulmasının mutluluk verici olduğunu ancak SMS ie bildirilen bu tür etkinliklere de üyelerimizin katılmalarının gerektiğini vurguladılar.
Cemalettin MANTAR: Köyümüzün girişindeki tabelanın yeniden yaptırılmasını istediler.
9-Yeni seçilen yönetim adına yapılan konuşmalarda katılımcılara teşekkür edildi. Bu yıl 29-30 Haziran 2013 tarihinde 9. Kardeşlik ve Kültür Festivalinin yapılacağı belirtildi. Öneri ve görüşlerin ise yeni yönetimce değerlendirileceği ifade edildi. Olağan genel kurul toplantısı 15:30 ‘da Muammer SAYGIN’ın katılımcılara teşekkürü ile sona erdi.

Muammer SAYGIN İsa EĞİLMEZ Ethem KORKMAZ
Divan Başkanı Divan Bşk.Yard. Yazman
…………………………………………………………………………………………………………….
(Basın için metindir) ÇAYIRPINAR KÖYÜ DERNEĞİ 10. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI

Dernek yönetim kurulunun almış olduğu karar gereği 17.03.2010 Pazar günü saat:12:30’da Çankırı’da bulunan dernek binalarında Çayırpınarlılar 10. Olağan Genel Kurul için bira araya geldiler. İstanbul, Ankara ve Çankırı’dan toplantıya üye ve gönüllüler katıldı. Genel kurulda ebediyete intikal eden büyükler ile aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmuş , müteakibinde İstiklal Marşımız seslendirilmiştir. Divan başkanlığına Muammer SAYGIN , Başkan yardımcılığına ise İsa EĞİLMEZ , yazmanlığa ise Ethem KORKMAZ oy çokluğu ile seçilmişlerdir. Dernek başkanımız Sayın Muammer ÖZTÜRK açılış konuşmasında bir önceki dönem başkanlarına, genel kurul üyeleri ile tüm katılımcılara programa iştiraklerinden dolayı teşekkür etti. 12 Mart İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif ERSOY’ u ve bir gün sonra idrak edilecek 18 Mart Çanakkale Şehitlerini rahmet ve minnetle yad etti. Birlik ve beraberlik ile dernekleşmede gelinen noktayı , derneğin başarı öyküsünü 20 dakikalık sunum ile katılımcılara anlattı. Faaliyet ve denetim raporları genel kurulda ibra edildi. Yeni yönetim gizli oylama açık tasnif usulü ile yapıldı.
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: Ahmet ÇINAR (41 oy), Muammer ÖZTÜRK ( 40 Oy) , Fahrettin GÜNEŞ ( 30 Oy), Zeki ŞENTÜRK (32 Oy), M.Ali ÖZKAN (33 Oy), Ömer ŞENTÜRK (32 Oy) ve Ahmet YILMAZ, (38 Oy)
Yönetim kuruluna seçilen üyelerin kendi arasında yaptığı görev dağılımı sonucu: Muammer ÖZTÜRK (2. Dönem Dernek Başkanı) , Ahmet ÇINAR (Başkan Yardımcısı) , Ömer ŞENTÜRK (Sayman), Ahmet YILMAZ (Sekreter), M.Ali ÖZKAN (Üye), Zeki ŞENTÜRK (Üye), Fahrettin GÜNEŞ ( Üye) olarak 10.dönem dernek yönetiminde görev dağılımı oy birliği ile kabul edilmiştir.
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELİĞİNE: Celal SİNMEZ ( 29 Oy) , Ferdun GÜNEŞ (24 Oy ), Ahmet YORULMAZ (24 Oy), Cemalettin MANTAR (23 Oy), Cevat SERT (21 Oy), İsmail Hakkı KARAKUŞ (20 Oy) ve Adnan ÖZKAN (19 Oy)
DENETİM KURULU ASİL ÜYELİK: Ali ÇORLU ( 20 Oy),İsa EĞİLMEZ ( 19 Oy), Abdullah ÖZDEMİR ( 15 Oy)
DENETİM KURULU YEDEK ÜYELİK: Ali GÜLŞEN (13 Oy), Mehmet YORULMAZ ( 10 ), Hasan KAYGUSUZ (10 Oy) seçilmişlerdir.
Toplantıda köyün geleceği adına önem arz eden konular katılımcılarca değerlendirildi. Yeni seçilen yönetim adına yapılan konuşmalarda katılımcılara teşekkür edildi. Bu yıl 29-30 Haziran 2013 tarihinde 9. Kardeşlik ve Kültür Festivalinin yapılacağı belirtildi. Öneri ve görüşlerin ise yeni yönetimce değerlendirileceği ifade edildi. Olağan genel kurul toplantısı 15:30 ‘da Divan başkanı Muammer SAYGIN’ın katılımcılara teşekkürü ile sona erdi.
 
Bu haber 1231 kez okunmuştur.
Yorum yazabilmeniz için sisteme giriş yapmanız gerekir.
Toplam Yorum Sayısı : 2
 Teyyarenin Veysel - Abdullah ÖZDEMİR(BÜYÜK) 18.03.2013 17:31:44 
cayırpınar köyüne hayırlı olaun yeni yönetim allah selamet versin işleri kolay gelsin başarılar dilerm allah birlikteliğimizi daim eylesin 
 Hocâgil - Zafer ŞENTÜRK 18.03.2013 14:44:13 
Birlikteliğinizin hayırlara vesile olmasını temenni eder sevgi ve saygılarımı sunarım.Diyarbakır dan kucak dolusu muhabbetlerimle...
 
MEZUNLARIMIZ
Sizce Bu Kim ?
 
 
 
Şu anda sitede 2 kişi var.
Copyright © 2024 Çankırı Çayırpınar Köyü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Her Hakkı Saklıdır.
Sitedeki bilgi ve resimler resmi belge veya kanıt olarak kullanılamaz.
eposta: cayirpinar18@hotmail.com - cayirpinar18@gmail.com
Telefon : 0376 212 09 55 - 0541 818 70 05