Anasayfa Haberler Duyurular İletişim Düğün -Sünnet Takvimi Ziyaretçi Defteri Arama 4 Mayıs 2024 Cumartesi 
 
DİRLİK BİRLİKTEDİR.
İstek, Şikayet ve Öneri Bildiriminde Bulunmak için tıklayınız...
Hata Bildiriminde Bulunmak için tıklayınız...
Çayırpınar Köyü
 Köyümüz
 Yer isimleri
Köyde Sülaleler
Muhtarlarımız
Esnaflarımız
Mezunlarımız
Şehitlerimiz
Sanal Mezarlık
Ziyaretçi Defteri
Cep MESAJ Sistemi
Sizden Gelenler
Anılar
Şiirler
Sizin İçin Seçtik
Dernekler
Ankara
Çankırı
İstanbul
Dernek Tüzüğü
52.14.168.56
0
27
566
367
20594
1871431 / 2591937
 
Veli Bilgilendirme Sistemi
 
DUYURU : ÇANAKKALE - BURSA GEZİSİ 30 HAZİRAN TARİHİNDE 15.05.2012 
Değerli Çayırpınarlı kardeşlerimiz, tarihin eşsiz kahramanlık hikayelerinin ilmek ilmek dokunduğu Çanakkale’yi ve Osmanlı’ nın kuruluşuna ev sahipliği yapmış Bursa’yı gezip görmek üzere bir 

Çanakkale- Bursa gezisi organize edilmektedir. Geziye Ankara’daki kardeşlerimiz de katılabilirler. İstanbul’daki kardeşlerimiz de Çanakkale gezisini aynı tarihte düzenlemek üzere çalışmalara başlamışlardır. (Konu ile ilgili duyuru İstanbul için ücret vb. ilerleyen tarihler de yapılacaktır.) Çankırı ve İstanbul grubu 30 Haziran 2012 Cumartesi günü Çanakkale Gelibolu yarımadasında buluşacaktır. İstanbul grubu Gelibolu yarımadasını gezdikten sonra Çanakkale’den geri İstanbul’a dönecektir. (Programlanabilirse iki grup İstanbul’da buluşarak Çanakkale’ye birlikte İstanbul’dan hareket edilecektir.) Geziye katılmak isteyen kardeşlerimiz isimlerini 15.04.2012 tarihine kadar ilgili yönetimlerdeki kardeşlerimize bildirmelidirler. Geziye katılmak isteyen kardeşlerimizin taahhütlerinden caymamaları gerekmektedir. Bu amaçla gezi ücretinin üçte biri peşin olarak alınacaktır. Talebin çok olması durumunda yedek listedeki kardeşlerimiz asıl listeye alınacaktır. İkinci bir otobüsü dolduracak sayıya ulaşılır ise ikinci otobüs tedarik edilecektir. Geziye bay- bayan kardeşlerimiz katılabilirler. Çocuklar 6 yaşa kadar (otobüste ayrı bir koltuk olmamak kaydıyla) ücretsiz olarak geziye katılabilirler. 6 yaş üzeri ücretlendirmeye tabidir. (Otel ve yemek vb.) Otobüste koltuklar ikişerli gruplar halinde kura çekilerek belirlenecektir. Otobüste yer bulunması halinde köyümüz haricinden de misafir alınacaktır. Gezi kapsamında katılımcıların gruptan ayrılmamaları esastır. Planlama organizedeki arkadaşlara bırakılmalı fikirler öneri olarak sunulmalıdır. Ferdi kararlar genele zarar verebilir düşüncesi hakim olmalı ve karşılıklı hoş görülü davranılmalıdır.

Çanakkale Gezisi ile ilgili planlama aşağıdaki şekildedir.
Müracaatların Alınması : 15.04.2012 Pazar gününe kadar. (Otel ücretlerinin rezervasyonları için ücret yatırılacağından)
Gidiş Tarihi: 29 Haziran 2012 Cuma akşamı saat 22:00’da Çankırı’dan Çanakkale’ye Hareket
Çanakkale’ye Varış: 30 Haziran 2012 Cumartesi Sabah (Gelibolu yarımadasının gezilmesi sabah kahvaltısı ve öğle yemeği katılımcıların hazırladıkları nevalelerle hep birlikte yapılacaktır.)
Çanakkale : Cumartesi’yi – Pazar’a bağlayan gece Çanakkale’de otelde konaklanacaktır.(Akşam yemeği ve sabah kahvaltısı otelce verilecektir.)
Bursa’ya hareket: 01Temmuz 2012 Pazar kahvaltı sonrası Bursa’ya hareket. (Bursa’da Osman gazi Orhan gazi türbelerinin gezilmesi, Ulu Camii ve tarihi camilerin gezilmesi (Öğle yemeği aparatif olarak nevalelerle yapılacaktır. İmkan ve zamana bağlı olarak mümkün olursa teleferik ile Uludağ’a çıkılacaktır. Akşam yemeği uygun bir lokantada hep birlikte yenilecektir.)

ÜCRET: Kişi başı 175 TL’dir. (İsim yazdıran kardeşlerimizin 50 TLyi ödemeleri gerekmektedir.) (İstanbul için belirlenecek ücret ayrıca duyrulacaktır.)
(Yol Otobüs ücreti, Otel Yatak Ücreti , İki Akşam Yemeği, Bir sabah Kahvaltısı, Deniz Otobüsü Geçiş Ücretleri, Rehber Ücreti, İmkanlar ölçüsünde gerçekleştirilebilirse Bursa Uludağ Teleferik Ücreti karşılığında) Diğer öğünler hazırlanan nevalelerle karşılanacaktır.
01 Temmuz 2012 Pazar günü akşam Bursa’dan Çankırı’ya hareket edilecektir.02 Temmuz 2012 Pazartesi günü sabah Çankırı’ya varılması planlanmaktadır.

ÇANAKKALE BURSA GEZİSİ ASİL LİSTE
1-Ömer ŞENTÜRK
2-Ali ÇORLU
3-Satı ÇORLU (Ali ÇORLU Eşi)
4-Ali Osman YORULMAZ
5-Azize YORULMAZ (A.O.YORULMAZ eşi)
6-Muammer ÖZTÜRK
7-Rabia ÖZTÜRK (M.ÖZTÜRK Eşi)
8-M.Cafer ÖZTÜRK (M.ÖZTÜRK Oğlu)
9-Cafer ÖZTÜRK
10-Satı ÖZTÜRK (C.ÖZTÜRK Eşi)
11-Mehmet Ali ÖZKAN
12-Emine ÖZKAN (M.Ali ÖZKAN Eşi)
13-Ahmet YILMAZ
14-Emine YILMAZ (Ahmet YILMAZ Eşi)
15-Hasan KAYGUSUZ
16-Emine KAYGUSUZ (Hasan KAYGUSUZ Eşi)
17-Nuray GÜLEÇ
18-Cevat SERT
19-Esme SERT (Cevat SERT eşi)
20-Mustafa ÖZKAN
21-Fatma ÖZKAN (Mustafa ÖZKAN Eşi)
22-Ömer GÖKMEN
23-Ali GÜLŞEN
24-İbrahim KARA(Çivi Köyü)
25-İbrahim KARA Eşi
26-Emine ÜMİT
27-Zeliha GÜLŞEN
 
Bu duyuru 1909 kez okunmuştur.
Yorum yazabilmeniz için sisteme giriş yapmanız gerekir.
Toplam Yorum Sayısı : 0
MEZUNLARIMIZ
Sizce Bu Kim ?
 
 
 
Şu anda sitede 2 kişi var.
Copyright © 2024 Çankırı Çayırpınar Köyü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Her Hakkı Saklıdır.
Sitedeki bilgi ve resimler resmi belge veya kanıt olarak kullanılamaz.
eposta: cayirpinar18@hotmail.com - cayirpinar18@gmail.com
Telefon : 0376 212 09 55 - 0541 818 70 05